Ostrov stratených príbehov: BLOG | Druhé narodeniny Ostrova stratených príbehov

4. septembra 2015

BLOG | Druhé narodeniny Ostrova stratených príbehov




Dnes sú to už dva roky, čo sa v internetovom oceáne (nie nadarmo sa predsa hovorí „surfovať na nete“) objavil malý Ostrov stratených príbehov. Pravdupovediac, jeho narodeniny datujem podľa úplne prvého publikovaného článku (v súčasnosti ho na blogu už nenájdete), pretože sa na Bloggeri tuším nikde nedá zistiť dátum vytvorenia blogu, ale spolieham sa na to, že určite som bola akčná a hneď po založení som už aj niečo napísala pre mojich čitateľov-počet 0. Vtedy sa mi ani nesnívalo, že tu o 2 roky bude počet Ostrovčiat 99, ale ani o tom, že tento ostrovný blog bude ešte stále existovať. Držať sa nad hladinou.




Moje najväčšie ďakujem patrí Pánu Bohu, pretože On mi dáva najviac inšpirácie, odvahy (koľkokrát som ju potrebovala pri publikovaní niektorých príspevkov) a lásky, ktorú snáď cez moje články cítite aj vy.

Za veľkú podporu ďakujem aj mojej rodine a priateľom, čo je dosť zvláštne vzhľadom na fakt, že ani jednému môjmu blízkemu nechcem ukázať svoj blog (okrem dvoch kamarátok). :D Ale zato im o ňom rozprávam a sú to osoby, ktoré sa so mnou tešia zakaždým, keď napríklad výskam, že mi pribudol čitateľ. :D Je skvelý a príjemný pocit vedieť, že ich to naozaj zaujíma. :)

V neposlednom rade ďakujem vám všetkým, pretože vy ste pre môj blog najdôležitejší. Ďakujem za všetky krásne a milé slová - za to, že vždy mám pre koho písať o tom, čo ľúbim a že mi dávate najavo, aký to má zmysel. Ďakujem, že ste tu so mnou už dva roky.

Predsa ešte jedno ďakujem  - venované mojim dvom knižným spoluprácam (dnes samé dvojky!). Za každý príbeh, ktorý som si vďaka vám mohla prečítať a za váš skvelý ľudský prístup (ale aj tak mám ešte vždy trošku trému, keď vám píšem :). Veľmi si to vážim.

Tento týždeň mám v kalendári dokonca foto 2 koníkov :P


Dva roky - to je dlhá doba. Ale mne sa zdá, že ubehla ako voda (prečo sa furt točím okolo vôd, morí a oceánov??). S blogom boli tie dva roky krajšie, než aké by boli bez neho. :) Aj vďaka nemu som sa naučila byť pozornejšia na okolitý svet a vnímavejšia na pekné veci, ktoré mi každý deň ponúka. A keďže na Ostrov pribudol k dievčaťu na titulnom obrázku malý štvornohý parťák, uvedomila som si, že jej už nemusím vymýšľať meno, lebo som to proste ja - vaša Alenka. :)

21 komentárov:

  1. Všetko najlepšie k druhým blogovým narodeninám, Aly. :) Si veľmi milá a šikovná osôbka a tvoje články mi vážne vedia vykúzliť úsmev na tvári, takže ti prajem dobudúcna len to najlepšie. Veľa nových čitateľov a spoluprác. Ale hlavne, aby si mala stále chuť blogovať a spríjemňovať nám dni svojimi článkami. :) Dúfam, že si dnešok poriadne oslávila. ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. :3 :) Veru, bol to výnimočne pekný deň plný milých maličkostí. :)

      Odstrániť
  2. Gratulujem k dvom rokom :) A do ďalších rokov prajem veľa inšpirácie a vytrvalosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetičko najlepšie !!! :) Nech sa ti darí aj naďalej :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obrovská gratulácia!!! :D To je úžasné, už dva roky...veľmi sa tomu teším a prajem ti, aby ti to ešte dlho, predlho vydržalo, pretože tvoj blog milujem. Tvoje recenzie, články, fotky...zo všetkého cítim takú radosť, lásku a dobrotu. Si veľmi kreatívna a vždy sa teším, čo nové zverejníš. Nech máš ešte mnoho úspechov, skvelých čitateľov, úžasné spolupráce a radosť z každej maličkosti ;) Veľmi ti to prajem a aj v reálnom živote, len to dobré :)) Takže, všetuličko len to najlepšie z toho najlepšieho k tomuto druhému rôčku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, ďakujem zo srdca! :) Veľmi si to vážim. :) ^•^

      Odstrániť
  5. Všetko najlepšie k narodeninám blogu :3 A veľa ďalších a ešte úspešnejších rokov:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne článok a fotky, všetko najlepšie a dúfam, že ti blogovanie ešte dlho vydrží.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetko najlepšie prajem a nech ťa blogovanie stále baví :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pripájam sa ku gratuláciám, nech ti to ide aj naďalej tak dobre a nezabudni nás pravidelne zásobovať super článkami. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, ďakujem. :)* Aj keď na tej pravidelnosti musím ešte popracovať. :D

      Odstrániť
  9. Milá Aly, úprimne sa s Tebou teším a zo srdca blahoželám ✿

    OdpovedaťOdstrániť
Ďakujem za komentár, vážim si ho a veľmi sa z neho teším. :)